“Nu publicăm debutanţi”

Pariu pe o carte nepublicata e un blog, am putea spune al unei pisici, al unei femei, al unui om, in care nu se intampla nimic spectaculos. Doar isi exprima acolo dorinta de a publica o carte, sau cum a facut sa scrie o carte. Scriere care nu a ajuns niciodata in print pentru ca editurile sustin puternic ca nu publica debutanti.

Autoarea nici n-ar fi vrut sa fie publicata, insa se vaita ca nu a fost ascultata de catre nimeni. Ca editurile au vazut ca e la prima carte scrisa, ca n-are nici o recomandare si i-au spus direct, fara sa mai reactioneze ca trebuie sa stea linistita si sa nu se gandeasca la publicarea cartii ei in material scris.
Pana la urma editurile pot sa aibe drepate, ceea ce fac ei e o investitie, adica baga niste bani in publicarea unei carti, scot cartea, iar daca asta nu se vinde e clar, au pierdut. Asta cred eu ca e motivul pentru care orice debutant de obicei sta si asteapta sa pice exact momentul cand se poate lansa. daca nu … asta e.

Mai multe gasiti voi pe blogul pisicii, sau pe blogul cartii pisicii, sau acolo unde autoarea scrie despre pisica(cartea) ei.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: