80.000 de oameni nu se inseala. Cel mai frumos eveniment al anului: Liberty Parade

Aseara eram cocotat undeva sus  si ma minunam la fiecare jumatate de ora de cate ori ma uitam spre scena, spre spatiul delimitat Liberty Parade, spre coada imensa de la intrarea si spre aglomeratia uriasa de pe strada.  Vazand puhoiul de lume m-am aruncat cu o estimare de 80.000 de oameni la Liberty Parade. Estimarea mi-a fost confirmata de fortele de ordine care au numarat persoanele care au fost prezente la cel mai mare eveniment dance al anului.

Ca sa va dati seama cati au fost, uitati-va la galeria asta foto. Eu eram pozitionat undeva la jumatatea distantei dintre scena si finalul spatiului delimitat, dar am avut reactii ca si in spatele spatiului era un puhoi si mai mare de lume. Mai  mult decat atat organizatorii anul asta au pus boxe si in fata si la jumatate, dar si la sfarsitul spatiului delimitat. Ca sa va mai dau un amanunt, de la ora 12 noaptea a cazut orice retea de telefonie mobila din cauza congestiei. La 3 jumate cand plecasem eu nu isi revenisera.

 

1 MEGAWATT de sunet de lumini au electrizat plaja si a fost cel mai curat si corect sunet pe care l-am auzit intr-un spatiu public de foarte mult timp. Am numarat in spatele scenei 5 generatoare de mare putere, dar cred ca nu le-am vazut pe toate.
Ce ati vazut la tv, a fost doar un sfert din lumea de acolo. Iar Liberty Parade a inceput asa ….

 

 
Si apoi s-a dezlantuit lumea …

Laserele s-au vazut pana la Cap Aurora, iar DN39 a avut parte de aglomeratie toata noaptea. Am inteles ca au fost si foarte multi bulgari la Liberty Parade, atat timp cat in Bulgaria mixa Tiesto fix in aceeasi seara.

Liberty Parade este un eveniment organizat de RADIO21

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: