A cazut Dictatorul !! Traiasca Tiranul !!!

Acum 2 saptamani, aproape, scriam un mail unor colegi de munca unde imi expuneam o parere persoanala, si o rugaminte, de altfel.  Am fost interpelat de una din colege, cum ca, de ce parerea mea si nu a departamentului. Am fost nevoit sa ii raspund. Si i-am raspuns : Pentru ca Romania este inca o tara comunista!!!

De ce? Pentru ca, e inca mentalitatea aia, prin care daca ai o idee nu e bine, dar daca seful tau are, inseamna ca pe el trebuie sa il asculti. Si ca daca tu spui ceva, e mai bine sa o spui in numele tau, ca cine stie ce prostie nevizata de nimeni spui, si sa nu care cumva sa ti-o iei pentru asta.
Si, bineinteles ca mi-am luat-o. La propriu. Nu de alta, dar am scapat de dictator. Weee !! Nebunie, party, bucurie imensa, au aparut flori in birou …

Dar, ce ne facem cu mentalitatea? Ce ne facem cu stressul? Ce ne facem cu motivarile de genu … daca asta nu e gata la teremen ca sa implinim cincinalul … te sparg … te distrug … ajungi la carcera … ( bine, nu expresii din astea, dar adiacente ).

Inca o data, propun sa evoluam, sa ne trezim ca suntem … in 2006 … cred … da … 2006 …  ca la anul o sa ajungem in UE, si ca acolo se cer anumite chestii … gen ISO 9001, gen civilizatie, gen respect … si multe multe altele …

Propun sa ne ardem carnetele de partid ( eu caut de 3 ani de zile carnetul de PDSR  si nu-l gasesc, sper sa nu mai fiu membru pe acolo ). Sa lasam la o parte prejudecatile, ideile preconcepute,  LIMBA DE LEMN, si sa dovedim ca noi insine suntem cei care realizam ceea ce e nevoie pentru tara asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: