A cazut Dictatorul !! Traiasca Tiranul !!!

1147219118 hr 1330

Acum 2 saptamani, aproape, scriam un mail unor colegi de munca unde imi expuneam o parere persoanala, si o rugaminte, de altfel.  Am fost interpelat de una din colege, cum ca, de ce parerea mea si nu a departamentului. Am fost nevoit sa ii raspund. Si i-am raspuns : Pentru ca Romania este inca o tara comunista!!!

De ce? Pentru ca, e inca mentalitatea aia, prin care daca ai o idee nu e bine, dar daca seful tau are, inseamna ca pe el trebuie sa il asculti. Si ca daca tu spui ceva, e mai bine sa o spui in numele tau, ca cine stie ce prostie nevizata de nimeni spui, si sa nu care cumva sa ti-o iei pentru asta.
Si, bineinteles ca mi-am luat-o. La propriu. Nu de alta, dar am scapat de dictator. Weee !! Nebunie, party, bucurie imensa, au aparut flori in birou …

Dar, ce ne facem cu mentalitatea? Ce ne facem cu stressul? Ce ne facem cu motivarile de genu … daca asta nu e gata la teremen ca sa implinim cincinalul … te sparg … te distrug … ajungi la carcera … ( bine, nu expresii din astea, dar adiacente ).

Inca o data, propun sa evoluam, sa ne trezim ca suntem … in 2006 … cred … da … 2006 …  ca la anul o sa ajungem in UE, si ca acolo se cer anumite chestii … gen ISO 9001, gen civilizatie, gen respect … si multe multe altele …

Propun sa ne ardem carnetele de partid ( eu caut de 3 ani de zile carnetul de PDSR  si nu-l gasesc, sper sa nu mai fiu membru pe acolo ). Sa lasam la o parte prejudecatile, ideile preconcepute,  LIMBA DE LEMN, si sa dovedim ca noi insine suntem cei care realizam ceea ce e nevoie pentru tara asta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply