Frica de sapun

1147298625 sc 1337

Fiecare dintre noi mergem cu RATB-ul,  fiecare interactionam in fiecare zi cu alti oameni.  Vrand nevrand, mirosim. Pentru asta trebuie sa facem, asta ne e firea, de asta avem nas.

Bun, si revin la problemele mele existentiale.  Suntem in Bucuresti, 2006. Spre marea mea mirare, avem apa calda. Si 24/7. Nu de alta, dar la cate fitze sunt aici, atat lipsea, sa nu fie apa calda 24 de ore.  Si  e chiar fierbinte. 

Si totusi. Mai ies ziua din cand in cand, ori in autobuz, ori in tramvai, ori pe strada … ma mai trezesc cu cate unu care miroase … de fapt miroase e putin spus … chiar pute… Uneori e si mai periculos chimic, ca miroase a si tutun amestecat cu transpiratie.
Si de ce? Ca doar apa calda acasa are. Sapun se gaseste.

Respectiv aici intervine frica de sapun … parerea mea.
Sau paranoiile lu maica-mea, cum ca … maicaaaaaaaa ai grija la apometru …

Sau, astia au luat-o de buna explicatia lu Apa Nova de anul trecut de la inundatii cum ca:”Bucurestiul s-a inundat din cauza ca voi, stimati cetateni, ati facut dus dimineata, inainte sa mergeti la munca. ” ( citat comunicatul de presa Apa Nova – adaptare Realitatea TV )

Pana una alta, exista bai publice. Stiu una pe undeva pe langa gara de nord, functionale si foarte moderne de altfel. Si cu preturi mici. Exista baie in fiecare apartament din orasul asta. Pana si in caminele din regie.

Folositi-le cu spor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply