Adsense in Romania

Degeaba.

Hai sa o luam altfel. Aici am toate anunturile posibile pentru un site romanesc, iar eu nu sunt multumit de ele. Adica da, am niste anunturi ce apar, e foarte bine … dar atat. La ce sunt anunturile alea, dracu stie pentru ca sunt situri ce se termina in .no, au limbi in care nu se intelege mare lucru, sunt reclame la situri straine / scandinave / unguresti … limbi de intensa circulatie in cercurile noastre romanesti.

Speram ca o data cu intrarea adsense-ului pe siturile romanesti sa ai parte si de reclame competitive. Adica … daca vrei sa faci reclama la situl tau pe bloguri, pui in cuvinte cheie la adwords acolo cuvantul blog, iar situl tau va fi targetat in site-urile ce scriu blog sau in cautarile google despre blog (s-a auzit FUSU??).  Prea putini stiu sa se advertizeze astfel. M-a bucurat un tip care a stiut sa isi redirecteze reclama doar catre blogul meu, iar eu m-am speriat crezand ca a patit ceva google 🙂

In alta ordine de idei, multe situri isi integreaza adsense, in speranta de a face un ban in plus. Ceea ce e bine, dar … de la cine sa faci bani daca prostii de advertiseri de prin .ro nu stiu sa faca un ban si sa targeteze o reclama misto pe serviciul de adwords.

Asa vedem un site cu 30.000 unici pe zi si peste 200.000 de afisari, din  romania, ce si-a bagat adsense. Adica reclama gratuita pentru cei ce isi directeaza campaniile catre astfel de situri. In schimb  acolo ce sa fac, aceleasi reclame ca la mine. Doua romanesti, doua scrise in limbile de circulatie indoilenica de vorbeam mai sus.    Si aici nu vorbeam decat de realitatea.net

Atunci ma gandesc … ce sens are sa integrezi un adsense pe care nimeni nu-si face reclama. Sens are … dar … oare … unde e problema … advertiserii astia nu stiu, sau nu vor?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: