Anul în care nu am avut concediu

Anul în care nu am avut concediu

Trebuia să fim la Untold. Trebuia să răgușim acolo. Acum putem doar să ne amintim. Să ne gândim cum va fi, când va fi și să ne bucurăm că am fost acolo.

Am găsit parte din înregistrările de la Untold, de anul trecut. Probabil cele care nu au ajuns la TV. Și Am făcut acest video pentru voi. Ca să vă amintesc de cât de bine era. Dar și de cât de bine va fi să facem.

M-am grăbit, nu e cel mai perfect montaj, nici nu vreau să mă laud cu asta, dar sper că reușesc să vă transmit puțină emoție. Cu căștile în urechi, emoțiile se transmit mai bine.

Untold este diseară, cu un link secret pe care l-ați primit pe mail, după ce v-ați înregistrat pe www.Untold.com, dar e puțin diferit. Tot anul ăsta e puțin diferit.

Dar anul ăsta nu avem concedii. Nu mai avem pauză. Iar cine a avut pauză, a avut noroc, pentru că va mai trece puțin timp de incertitudine. Perioadă în care viețile noastre nu vor mai fi la fel.

Iar până când va reveni Untold, să nu uităm cum a fost.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “Anul în care nu am avut concediu

  1. Îmmmm, degeaba zici, foarte fain montaju, piese mişto, atmosferă explozivă. Ohhhhhhhh, uitasem, ce dor mi-ai mai făcut :((((( O să fie bine la un moment dat.
    Multă sănătate!

Leave a Reply