Astia la Radio21 sunt prea putini sau prea multi bagatori in seama?

Ca totusi nu pot sa inteleg cum pot sa faca lucrurile asa de prost, sau … sa le zic clasic ca sa nu fiu rautacios.

phpThumb cache radio21.ro src921b8435befff5abe1e165f7bba82a87 par6fd320693d96b95687ffe42cf721391c dat1221147001

Un comunicat de presa in urma unei “conferinte de presa” stim sa citim si sa trecem mai departe. Plus ca nu ne intereseaza ce mega ultra emisiune se lanseaza la radio. Pur si simplu nu. Razvane si Popescu scuza-ma, dar citeste tot ce vreau sa spun.

Vrei sa comunici ceva pentru cineva, o faci prin doua cai. Aia simpla ca versi pe comunicate de presa o aberatie de text unde nu intelege nimeni nimic, sau cealalta chestie in care sa faci un ceva prin care sa iesi in evidenta.
Azi dimineata trebuia sa ma duc la Radio21 sa asist la o “conferinta de presa”, in calitate de blogger, unde Razvan Popescu si fetele de la PR isi lansau magnifica emisiune de educatie civica si entuziasm cultural, alternativa la Dimineata DeMenta a lui Buzdugan si Morar, emisiune intitulata Fabrica DeMenta. Am aflat asta ascultand la radio. Pentru ce mai trebuia o conferinta de presa DUPA ce acest lucru s-a intamplat n-am putut sa inteleg. Si asta a fost motivul pentru care n-am venit la radio azi. Celalalt a fost faptul ca l-ati mutat pe Soci de pe tura de dimineata si n-a avut cine sa ma trezeasca. 🙂

Si sa o luam altfel. Eu blogger nu am ca principala ocupatie blogul. Nu imi pot rupe timp din cursul zilei de munca ca sa vin la radio sa pierd vremea si sa spun … vaai ce misto a fost, vai ce magnifici sunteti. Adica asta o fac indeajuns tentativele alea de jurnalisti pentru care telul lor in viata e sa stie cu ce chiloti s-a imbracat azi Andrea Marin (nu spun de Mihaela ca acolo stiu). Deci eu, noi, bloggerii suntem total diferiti. Ne putem asemana cu aia (n.r. jurnalistii), dar nu suntem jurnalisti. Nici macar cafeaua sau friptura aia unde se inghesuie toti cei exemplificati mai sus nu ne atrag pe noi. Bine … ii atrag pe unii, dar nu sunt reprezentativi.

Cateva greseli s-au comis azi. Nu se comunica un lucru dupa ce acesta se intampla deja, nimeni nu mai e interesat de comunicatul tau. Daca pe strada exista demonstratii cu Who Is ZU, iar tu ne chemi la Radio21, nimeni nu e interesat sa vina pentru ca deja i-a vazut pe aia de la ZU pe strada, plus ca nu e bine sa faci o chestie intr-un loc greu accesibil. (Radio21 e ascuns sub podul Baneasa, pe o strada / sens greu accesibil).

M-am facut inteles Razvan? Daca imi ziceai tu pe mess, ce se intampla azi dimineata, mai mult … ce gasesc acolo la radio, in loc de o aberatie de comunicare clasica de care sunt satul si care nu intra in atributiunile mele pentru ca nu e meseria mea sa pierd timpul pe drum si sa ma laud ca am fost la o conferinta de presa, luam altfel in considerare lucrurile. Si acum sa vorbim despre emisiunea aia. E aglomerata, mult prea multa lume, glumele rasuflate pe care le stim, Becali?!? Broasca dilie nu o pot intelege, dar daca voua va place, de ce oare trebuie sa cereti si alte pareri?
Sa ne uitam altfel, ZU e in strada demonstrand. Radio21 se inchide in birouri in sedinte peste sedinte, balarii de munca si tot soiul de discutii si rezultatul e dezastruos. Dar eu sunt doar un blogger, nu pot sa le dau idei pentru ca inseamna ca fur painea de la gura cuiva.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply