Au asfaltat orasul

Aseara un coleg mi-a zis ca au asfaltat Pitestiul. Am zis ca nu e posibil asa ceva, ca s-a lovit ala la cap, ca a gresit orasul … ca era beat cand a fost si asa mai departe. Azi am fost sa ma conving cu ochii mei. Da, e asfaltat, de la intrare pana in Centru e negru tot, plat, plan, fara nici o denivelare.

Cica mai inspre iesirea spre Valcea mai e ceva de lucru, dar inca n-a venit iarna.

Eh … sa trecem peste faptul ca nu sunt dungi pe strazi, sa delimiteze benzile si nici treceri de pietoni … Astea se fac toate intr-o singura noapte (zise eu).

Am pozat exact ce era mai important: canalele de care s-a uitat intr-un mod clasic.

Adica … va urez sa dati cu toata roata aia in canalul asta, care nu e nicaieri decat in mijlocul strazii, exact in fata statiei de autobuz de la Gara Sud. Sau, in toate celelalte ce merg pana unde s-a asfaltat. Iar daca acum va asteptati sa se circule corespunzator, ca deh, sunt zone fara lucrari. Pai atunci … stati linistiti, ca vor veni iarasi lucrarile cand se va sparge asfaltul asta ca sa inalte canalele. Drept urmare … iar gropi. stress, nervi … bla bla.

Exemplu de traim in Romania. Iar injuraturile… bineinteles pe mailul primariei Pitesti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: