Bloggerii ies in strada

Lumea nu doar citeste, mai si scrie, mai si cinta, mai si picteaza. Trebuie sa se vada si lucrurile astea la televiziunea pe care o platim, nu doar ca lumea fura, lumea violeaza, lumea injura, lumea ia spaga, lumea face politica si coruptie si mizerie! Dar macar atit deocamdata: Lumea citeste.

Terorista

Bloggerii ies in strada, maine seara (marti 4 septembrie) la ora 19 in fata intrarii TVR din strada Pangratti. Si nu vor protesta zgomots, ci in liniste. Vor incerca sa demonstreze conducerii TVR ca lumea nu e alcatuita din crime, violuri si fraude, ci si din oameni ce apreciaza cultura si oameni care citesc. De aceea, se intentioneaza ca maine seara la ora 19, la intrarea din strada Pangratti sa se adune cat mai multa lume cu o carte in mana, care sa citeasca timp de 10 minute.
Poate asa se va sensibiliza conducerea. Poate asa isi vor scoate si ei de-o stire, nu numai din agentii, poate asa … vor incerca sa miste ceva.

Eh … eu va urez succes, mi-e fizic imposibil sa fiu la ora aia acolo, insa, la cum stiu eu ca merg treburile prin televiziunea nationala platita din bani publici, prea putin cred ca o sa rezolvati cu acest eveniment. Nici macar o stire, nici macar o impresie, ci eventual ceva ochi din turnul TVR ascunsi dupa perdele ca nu care cumva sa fie vazuti, ca nu care cumva sa afle sefii lor ca se acorda interes acestui protest.

Iar angajatii TVR vor suspina si vor gandi, eh … asta a fost, sefii vor numara conturile, iar voi veti fi fost inca o data la o actiune.

Doar parerea mea pesimista.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply