Cacanarii romanesti

Am scris despre conquiztador sau cum se cheama, am prezentat acolo cum si care este metoda prin care ei fac 10 milioane de afisari in trafic. Nimic rau in asta, atat timp cat trafic.ro permite.
M-am lovit de tot soiul de comentarii pe care eu le-am numit haioase, pentru ca erau dragute si amuzante. Adica oameni afectati, ofuscati de faptul ca vai doamne m-am luat eu de jocul lor. Pana aici toate bune iarasi, sa zicem ca-s copii din aia mici care alta viata nu au decat sa joace acolo si sa castige cine stie ce premii.
Azi am intrat la ei pe chat, am stat si m-am uitat acolo, o armata de moderatori (aia cu verde cred) care duminica la 10 dimineata stau sa dea explicatii oamenilor ce si cum se intampla in jocul ala. Pe langa asta stau si potolesc anumite spirite. Iarasi bine, control, joc frumos, echilibru.

Pana cand incep cacaturile: lui Visurat ii taie contul pentru ca a scris de naspa de ei, Denisei la fel, mai grav e ca lui Visurat i-au facut publice datele de inregistrare. Pe langa asta azi am primit un mail care zice asa …

ce-ai facut gigele ai dat ip-ul meu magarului de costin? altfel nu-mi pot explica cum dupa ce am comentat la tine pe blog despre situl ala de kkt contul meu a fost putin interzis. bravo blogere tine-o tot asa. esti mare.

Adica comunism nu? Adica este unii care se cheama ca au un joc si fac diverse chestii, nu? Mai nou stau si scaneaza internetul ca in caz ca zice cineva de naspa de ei taie conturi ca sa nu mai poata zice. Sa-mi taiati mie ce vreti ca n-am cont acolo :))
Pe langa asta lor ce sa le faci? In afara de faptul ca sunt o divizie a Media Pro (protv sau ceva de genul) nu sunt nimic. Nici macar n-au cumparat jocul ala, ci doar l-au inchiriat as putea zice. Pentru ca altfel s-ar fi modificat datele de la RNC, deci proprietarii jocului sunt ungurii. Va dati seama ce situatie politica delicata? Cel mai popular joc online romanesc e unul unguresc? 🙂

Concluzia e urmatoarea: oricine ai fi, orice site ai avea nimeni si nimic nu iti da dreptul sa te porti de cacat cu utilizatorii tai. Pentru ca ei chiar daca nu platesc nimic ca intra acolo, trebuie sa intre ca sa le fie lor bine, iar tie sa iti aduca bani. Daca te porti de cacat in fata lor nu e nimic rau nici asa, iti atragi iarasi reclama si scandal pentru ca asa se face publicitate aici. In schimb ce reclama buna sa ai cand toata lumea te numeste situl ala de cacat?

Costine n-astept berea, prefer sa le-o dai altora care se simt bine de pe urma sitului aluia …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: