Campania e in strada

Pentru cei care nu urmaresc, Realitatea TV a inceput o campanie in care va prezinta oamenii care isi fac de cap in trafic. Aici puteti sa trimiteti imagini cu aberatii din trafic, poze, video, masinile oamenilor de bani gata care n-au pic de respect fata de lege si fata de concentateni.

Anyway, legat sau nu de campania asta in seara asta a fost radar pe Magheru. Si scriu asta pentru ca e un eveniment deosebit de rar sa fie radar pe Magheru, ultima data s-a intamplat prin Aprilie, iar atunci au stat vreo 20 de minute. Ei bine in seara asta au fost atat solenta alba cat si loganul rosu in ambele sensuri de mers. La 500 de metri in spatele lor echipajul de politie care ii oprea pe cei care depaseau limita de viteza.

Si totusi, radarul ala a fost azi(n.n. ieri), luni seara. Marti seara va mai fi ceva? Dar joi, sau vineri cand e cel mai mare trafic de pitziponci(e) prin centrul Bucurestiului? Nu de alta dar ma astept ca asta sa fie doar o chestie de imagine, sau una asa de aspect. Uite mai punem un radar, mai calmam pe cineva.

A se nota ca in seara asta n-am intalnit in centru nici o masina de fitze, audi ceva alb, bmw sau orice altceva. Ci doar masini normale conduse de oameni normali. Bineinteles copiii cu bani au fost anuntati sa nu iasa prin centru. Ca asa e normal, daca te cunosc te anunt sa nu iesi pe acolo ca ma duc eu sa pun radarul.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: