Cand stirile le fac bloggerii …

Ludovic Orban a facut ieri buba cu masina. Nenea asta e ministru al transporturilor nu stie sa conduca bine. Pacat, se tot lauda cu marile lui cunostinte despre masini. Stirea a aparut la Gramo, ieri la cateva minute dupa evenimnet. Abia in seara asta a aparut la televiziuni. Abia peste vreo doua saptamani eu cred ca i se vor recolta probe de sange. Da stiu, puteam sa te exploatez inca de ieri Gramo, insa am asteptat sa o faca altii inainte 😛 Bine ca-s din umbra asa 😉

nepoata norica nicolai.thumbnailNorica Nicolai va fi ministru al justitiei, dupa un Ciuariu care facea spagi la Iasi, acum avem un ministru care face spagi la Bucuresti. Sau care isi trimite nepoatele sa voteze in locul sau. Va amintiti? Este in poza.

Prin anii 70, cand toata lumea se muta la oras, la Bucuresti, au aparut puzderie de caini vagabonzi. Anii 90 au fost anii de floare ai cainilor vagabonzi de langa blocurile comunitare. Acuma i-au eutanasiat. Intre timp toata lumea si-a luat masini, acum e vremea cailor sa fie in aceeasi situatie cu a cainilor. In parcul Tineretului sunt 3 cai vai de mama lor, care stau si pasc gazonul facut din bani publici si sunt paziti de catre politia comunitara, politistii stand la caldurica in Logan.
Intre timp apar semnale ca si la manastirea Plumbuita e un alt cal lasat aiurea pe strazi. Pai da, daca proprietarii si-au luat masini in rate, nu mai au nevoie de cal la caruta. Unii vor politia animalelor, eu le recomand intai sa dea de mancare la copii dupa care sa se gandeasca daca mai au bani si pentru cai, caini, pisici, rate si cine stie ce vulturi plesuvi mai misuna prin Bucuresti.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply