Carcotasii si blogurile

Am vazut in seara asta la zoso pe blog si pe forumul cronicii, o defulare mult prea puternica a fanilor pro carcotasi si a bloggerilor. Chestie care mi se pare de prost gust. In sensul de copii mici care se agita, si care vor sa zica ca vai, eu este cel mai tare (!).

Si pe langa asta am vazut asemanare si comparatie dusa la stilul de emisiune si prompter intre cronica carcotasilor si blogging.Sa fie clar, o emisiune de televiziune nu poate fi comparata cu un blog, articol de ziar, sau orice altceva. O emisiune de televiziune e o emisiune de televiziune si o urmaresti, daca iti place, daca nu iti place, schimbi postu.
Cum am facut si eu inainte, ( totusi am avut fanclubul lui Radio21 ) am fost fanul cuiva. Si a fost misto. Dar, nu am stat sa dau in altii sa zic ca vai, eu sunt mai tare, si de ce te legi tu de mine ca eu sunt fan Radio21, Huidu si Gainusa ( pe vremea cand erau ei acolo … si era matinal ).
Asta din simpla cauza ca am primit o groaza de reprosuri pentru articolul de mai devreme , cum ca de ce ma leg eu de ei. Ma leg de cine vreau si cum vreau. Si bineinteles ca am dreptul la replica.

Insa, un blog nu poate fi comparat cu cronica carcotasilor, indiferent al cui e blogul. Pe blog iei informatia, de la tv, din presa, de oriunde, fumezi o tigare, analizezi, scrii, mai fumezi o tigare, stergi, scrii altfel. Acolo, in schimb, e televiziune. Faci emisiunea aia ca sa placa la public, la tot publicul, indiferent cum gandeste, incercand sa atragi cat mai mult.

Iar, modalitatea de a atrage public la Cronica, in acest mod, a fost ceea ce a deranjat destula lume. Pentru ca de asta au iesit discutiile alea pe forumul cronicii si pe bloguri. Si ca sa va intre in cap. Bloggeri nu trebuie sa aibe ceva impotriva cronicii, doar si-au expus punctul de vedere. Punct de vedere mult mai evoluat decat pustanii care sunt acum fani cronica carcotasilor. Dar, probabil ca asta e targetul emisiunii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Carcotasii si blogurile

  1. No buna treaba da cred ca te strici de cap ..:))
    Cu asa ceva ..intr o seara ….mooa..:P

    Uramatoru presedinte a Romaniei…

  2. Piticule, televiziunea e macinata permanent la ficati de nevoia de audienta. Dupa cum vezi, unii ar vinde si pe ma-sa pentru un salt de la 4 la 7%.
    Daca zicea “futuring Teo caci Mishu e in concediu”, nu ne inflamam atata

  3. logic 🙂 si ce e aiurea … e ca Teo, chiar daca vrea sa apara pe tv, apare pe tv numa ca sa fie folosita pe post de boom de audientza … 😉

Leave a Reply

%d bloggers like this: