siturile de matrimoniale

Acu ceva ani, era o chestie misto sa intri pe siturile de matrimoniale. Era aman2.ro gratis, erau sentimente.ro erau alte vremuri. Atunci iti gaseai si iti faceai acolo o groaza de prieteni. Si gasti misto. Iar, unii chiar s-au insurat din astea. Si mai ales, erau gagici super misto.

Acuma, gasesti pe siturile de matrimoniale numai senzatii tari, trimite-mi codul de reincarcare, pustoaice care vor sa le plimbi cu masina si sa le duci la lautari, si tanti de 30 de ani, suparate pe viatza, care intra acolo, dar nu vor sa vorbeasca cu nimeni.

Si mai inainte de siturile de matrimoniale, erau agentii matrimoniale, unde veneau tot soiu de persoane si lasau scrisori de la unul pentru celalalt. Atunci era chiar misto. Cine trebuia sa gestioneze agentia matrimoniala, trebuia sa le faca lipeala la toti. Si bineinteles ca stia ambele parti, care cum sunt implicate. Acuma nu stiu daca le si dadea sfaturi. Numa ca ideea era buna. Pana cand a aparut politzia si a zis … ahh asta e proxenetism.

Si pe net ce e? Acelasi lucru, numa ca pe net, nu poate fi dezvaluita identitatea. Ceea ce e mai bine. De unde rezulta ca avem una bucata pustoaica care e mai sus, ce sta de vorba cu una bucata baiat ( cu ochelari, pulover gaurit de molii si cu 20.000 in buzunar de net ) care ii spune cate in luna si in stele. Acuma pustoaica o sa fie dezamagita de baiatul respectiv. Si astfel va ajunge la categoria de senzatii tari, dupa care … la categoria de 30 de ani. Si uite asa, trece timpul pe siturile de matrimoniale.

Comentati-ma ! 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “siturile de matrimoniale

  1. Erau vremuri frumoase odata.. si nu numai din pctul asta de vedere! 🙂
    dar tu chiar ti-ai facut prieteni de pe site-uri de gen aman2 sau snetimente?
    mie nu mi se pareau site-uri utile pt asta… 🙂

  2. aha … constanta / craiova … bucuresti … hohoh … timisoara ( vreo 2 vizite ) si multe alte orase care nu`mi vin in minte acu.

Comments are closed.

%d bloggers like this: