Se misca greu ?

Ti se pare ca se misca greu?

Pai atunci afla ca RDS Pitesti nu stie nu vrea sa stie ce inseamna .ro si trafic metropolitan. Asa ca pentru 6 milioane si ceva pe luna … iti dau … un pica acolo, cat sa ai cateva reply-uri la ping. Si cand vine vorba de link pe retea, zic ca ai 100MB ca asa iti arata mediaconvertorul. Dar ei sunt cat vor ei din magnificele siwthcuri cu management.

Asa ca aminteste-ti ca nu te-ai nascut cu 100 MB? pe .ro, ca mai sunt inca locatii care au net prin satelit sau linie inchiriata. Ca si tie ti-a mers netul la 2 k /s la inceput. Asa incat … mai da odata refresh, sau asteapta sa se incarce, pentru ca sigur asta se va intampla. Si … UPS-u de acolo tzine. Asta daca nu cumva se joaca electrica mai mult decat ii este permis.

Si, da, as muta serveru in alta parte, insa, inca platesc linia de acolo si inca ma leaga chestii sentimentale de locatia unde e acum.

load averages: 0.11, 0.12, 0.09

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Se misca greu ?

  1. auzi, ma? hai, ca-ti dau io hosting saptamana viitoare. da’ sa nu treci de 300 de manga… il am de la baieti ge gashca… cristian aka solutiiweb.ro – si ti-l dau, asa, ca mi-esti drakg 🙂

  2. :D)) da da da … i-am auzit si eu …

    @znuff … RDS … asta e …. partea proasta e ca … e cam monopol pe fibra optica acolo … si … mai tzin si o sala de net in spate …

  3. Nu ne intelegem. Pune mana si plateste pentru niste hosting si nu o sa mai ai probleme de genul asta.

Leave a Reply