Cat de rau a fost?

M-am uitat la Cerbul de Aur vreo 15 – 20 de secunde. Butonam telecomanda, m-am oprit pe TVR l-am vazut pe Horia Brenciu cantand, peste vreo doua ore dupa un film am vrut sa vad ce mai e la Cerbul de Aur, tot Horia Brenciu cantand … ba … a mai cantat si altcineva atunci acolo?

Am vazut in schimb scena, a fost aceeasi de acum cativa ani cu aceleasi neoane de data asta aranjate altfel.

In schimb am vazut primele reactii azi dimineata la Razvan si Dani. Astia 2 travestiti in femei au interpretat mai bine decat fetele de pe scena din Piata Sfatului. Dupa ce am plecat zambitor de acasa, am incercat sa ascult un radio, poate glumele de dimineata se leaga de Cerb. Nu am auzit nimic. Carcotasii au vorbit 2 minute dupa care au fost 6 minute de publicitate,  moment in care ma rugam sa dea cineva cu o bomba in radioul ala, la 21 nu mai avem matinal, iar Barbulescu Vali e un pic agresiv fara sa isi dea seama.

Si totusi … chiar nu s-a uitat nimeni la Cerbul de Aur nu? Ca n-a dat TVR-ul comunicate de presa cum ca au facut audienta, si cand nu fac audienta nu se lauda. Pupam dulce consiliul de administratie. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: