Ce a făcut primarul Nicușor Dan în primele luni de mandat

Ce a făcut primarul Nicușor Dan în primele luni de mandat

Dacă vă este dor de comunism și de limbajul de lemn al republicii socialiste unilateral dezvoltate, vă invit pe siteul de partid … pardon, pe siteul pmb.ro, unde jos de tot, undeva ascunse și paginate, că așa se face SEO, avem comunicate de presă.

Și m-am uitat să văd ce făcu Nicu în primele luni de mandat. Nu stau să dau prea multe clickuri, pentru că nu e sens să le faci afișări, dar am găsit că după alegeri – că până la alegeri a fost în campanie electorală – a avut o întâlnire cu primarii de sector. Curios am vrut să văd ce au discutat. Iar din limbajul de lemn recunoaștem cuvintele ”pe agenda discuțiilor”, ”primarii de sectoare au salutat această inițiativă”, ”au convenit necesitatea solicitării”.

Mă așteptam să le spună ceva despre colectarea selectivă a deșeurilor și despre poluare, pentru că e 2021 și Bucureștiul trebuie să înceapă să plătească că e poluat. Dar stai, că este și o decizie despre poluare.
Primarul scuze Nicușor Dan a solicitat Comisiei Europene amânarea declanșării procedurilor de infringement. Vai cât mi-aș dori ca CE să nu amâne declanșarea procedurilor. Pentru că nu vor face nimic. Nici din acest comunicat nu aflăm nimic. Dar măcar aici este cu intertitluri și are promisiuni. O să facem, a fost altă administrație. Noi o să facem.
Pentru asta s-a întâlnit cu ministrul mediului, de unde și poza de mai sus.

Primarul a felicitat olimpicii. Nici nu știam că am mai avut olimpiade.

Pe de altă parte continuă proiectul lui Firea ”o șansă pentru cuplurile infertile”, s-a reparat acoperișul de la Arena Națională – probabil cu 2 ciocane.

Reformulez, poate v-ați plictisit

N-a făcut nimic, în afara faptului că a cerut bani de la Guvern ca să plătească factura de apă caldă.

Și nu știu unde se laudă că a avut întâlniri cu primarii de sector, pentru că primarul de la sectorul 6 se plânge că nu îi răspunde la telefon.

136213577 3736966266360429 4964529233379780086 o

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply