Ce ai facut pe 29 aprilie ?

Pe 6 octombrie 2009 s-a intamplat ceva. Acel ceva ti-a schimbat viata, iar faptul ca ti-ai vazut viitorul te-a facut sa te gandesti de fiecare data ce vei face in continuare, cum vei reactiona, cum vei intampina ziua in care vei stii ce ai de facut sau ce ai fi facut deja.

Am vazut zilele astea Flash Forward, seria 1 si singura momentan a acestui serial. Serialul e misto, dar are un singur dezavantaj. Ori scenaristii n-au fost platiti suficienti, ori n-au fost suficient motivati incat sa scoata subiecte misto. Astfel incat exista momente in care actiunea se fasaie usor si repede. Serialul nu e genul de film ce se vede la un episod pe saptamana (chiar daca are sumar) ci tot odata.
Povestea e misto si   interesanta, insa nu se adreseaza oamenilor interesati de chestii oculte, de paranormal, teoria conspiratiei  sau de efectele negative ale acceleratorului de particule de la CERN, care a fost oprit iar. Povestea e oarecum seaca, creata explicit pentru publicul american care nu stie prea multe si ar inghiti orice. Important e ca in urma acestui film sa nu iti faci idei ca vei vedea viitorul. Ramane sa vedem ce va urma pana la urma.

In schimb daca l-ati ratat la televizor, merita de vazut vara asta intr-un maraton de 20 de ore de filme si cam atat. Vor aparea si seriale mai bune. Ah, pana in 2015 avem timp sa speram si la o noua serie sau descoperiri stiintifice.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: