Ce fac romanii pentru un tricou gratis

Nota: dupa ce cititi articolul votati clipul asta 

Sau ce nu fac romanii pentru un tricou gratis. Dupa cum stiti trilulilu ofera tricouri celor mai dintre utilizatori care pun materiale video, muzica si poze pe situl lor. Bineinteles ca asta a adus trilulilu in primul loc din trafic, le-a suprasolicitat serverele si le-a aruncat in aer banda de net.

Pentru ei partea misto e ca au foarte multi utilizatori, au creeat minicomunitati (chiar daca n-au o platforma pentru asa ceva- forum), au creeat mass-uri si o groaza de vizitatori.
Pana cand au inceput sa asalteze utilizatorii cu mesaje. Care de care mai stupide, cel mai frumos a fost urmatorul.

— In 18 Jan 2008……a scris:
ca urmare a actiunii celor care se ocupa de site, am vazut si eu cine sunt jigodiile care dau note de 1. deci nu poti sa dai 1* la bee gees sau la bonnie tyler. asa, deci lista neagra incepe cu:

cuoreblu50
eros_eros
black_dragon
betty552
dreamvedi
dualis
ciocanmihae7_B
rose

am hotarat sa fac aceasta lista pt. ca probabil mai sunteti si altii care ati patit la fel, deci va recomand sa ii puneti pe lista neagra. am primit nu demult un mesaj ca, cuoreblu50 isi sterge fisierele si nu ar trebui sa o lasam sa dispara de pe site. aceasta persoana este cea mai prefacuta, mi-a dat note de unu numai cand eram in top, si era printre primele persoane din lista mea de prieteni!!!!

Celor care m-au votat cu 1* le transmit ca , in ciuda relelor intentii, am primit tricourile!!!!!!!!

Multumesc celor care m-au votat cu note mari!!!!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply