Ce? Mai cerem ceva de la echipa nationala?

A mai cerut cineva ceva de la echipa nationala in ultima perioada? Se astepta cineva sa mai castigam vreun meci cu nationala?

Am vazut in seara asta  oameni speriati, oameni disperati ca am pierdut cu  0  la 3 in fata Lituaniei.

Mie mi se pare foarte normal, foarte logic si foarte corect. Oamenii despre care vorbesc erau mirati, cum … in afara de Mutu si Chivu noi nu reusim sa facem nimic ? Eu vin si le spun ca nici cu astia doi nu reuseam sa facem ceva. Atat timp cat echipa are nevoie de o locomotiva ca sa aiba performanta, atunci nu mai e echipa, e doar tren. Atat timp cat fara 2 vedete echipa nu reuseste nimic, atunci nu e echipa, sunt o adunatura de niste oameni care invart acolo niste functii … degeaba.

Am pierdut, foarte bine, ar trebui sa mai urmeze inca 4 ani de stat pe bara, poate se trezeste dracu cineva in Federatia aia, sau poate se lasa astia de curve si acuzatii dupa aia.

Pana una alta, duminica asta, 7 septembrie 2008 la ora 19 in Piata Operei din Timisoara se organizeaza un miting de protest pentru ca echipa de fotbal a fost depunctata si i s-au retras culorile. Detalii

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply