Chiorchinele

Chiorchinele poate fi ala de strugure, sau nu. Ciorchinele poate fi orice adunatura de ceva in spatele unei alte chestii.
Urmare a articolului precedent cu politistul cu mustata, mi s-a atras atentia sa nu scriu de rau de organe. Asa ca scriu de bine.
Apreciez grija celor de la rutiera de a pune radar pe Lascar Catargiu noaptea, sunt curios insa ce dracu vede radarul ala daca eu am numarul de la masina negru.

In schimb, mai tarziu un pic, acolo unde ar terbui sa fi fost filtrul care sa te opreasca sa te intrebe de bine, era doar o masina de politie care se plimba cu 30 la ora. Hai sa zicem ca e noapte si asta e de bine, dar atunci ma intreb de ce in spatele ei se face ciorchine de masini care merg cate 4 in linie pe doua benzi, ca nu cumva sa depaseasca masina de politie ca sa depaseasca viteza legala.

Pe langa asta, la stop am vazut un jeep pe banda 1. In spatele lui o masina pe care scria ostentativ politia rutiera. Jeep-ul a stat a tatonat culoarea rosie (pentru cei care nu stiu se dadea incet, incet mai in fata ca sa fie primul ce pleaca) pana cand a plecat de tot. In spatele lui masina de la rutiera. Asta e exemplu?

Sa nu uit, vai de mine ce gagici sunt in trafic … sau ce fac ele in masini. Un mic exemplu in clipul urmator, culmea si in amiaza mare.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: