Concursul Nokia, castigatorii primei etape

Datorita interestului nebun si al proiectelor misto propuse de catre voi la concursul Nokia, iata rezultatul:

 

 

Dragi participanţi,

Datorită interesului deosebit arătat de dezvoltatori concursului “Nokia Qt Developers – 36.40.3.11, Nokia a decis înscrierea oficială în concurs a tuturor ideilor prezentate.

În urma acestei decizii, pachetul de premii se modifică astfel: 3 premii mari de 1000 euro cash pentru fiecare echipă câştigătoare şi alte 19 premii secundare constând în câte 400 euro cash, pentru celelalte echipe participante în concurs.

În plus, se va acorda şi un premiu special al juriului, constând în câte un voucher pentru sărituri în tandem oferit fiecărui membru al echipei câştigătoare.

 

Participanţii vor fi contactaţi de către organizatori în cel mai scurt timp în vederea furnizării tuturor detaliilor referitoare la sesiunea specială de training în Nokia Qt for Mobile, care se va desfăşura în perioada 24 – 25 martie 2011, cât şi a taberei de creaţie de la munte din perioada 25-27 martie.

 

Asa ca tineti mailul aproape. Felicitari!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: