Constanta e cu Basescu

Reportaj 🙂

Am nimerit azi in mijlocul mitingului.
Si nu as fi dat pe acolo daca nu m-as fi trezit ca la un moment dat vin din spate, din dreapta, in stanga era blocat si inainte era marea. 🙂

miting 1
Ma rog, a fost o mare desfasurare de forte la Constanta pentru sustinerea Presedintelui. Peste 25.000 de oameni dupa datele jandarmeriei.
Am remarcat prezenta unor persoane bine imbracate, PLD-isti si PD-isti, maxim 40 de ani, masini de politie comunitara venite la miting din judetele limitrofe.

Interesant e ca lumea a venit la miting pregatita de data asta, cu munca de partid, cu steaguri, pancarte, tricouri. De asemenea cu multa voie buna, vorbe, bucurie si … probabil placerea ca fac ceva bine.

Am stat sa mananc la un restaurant de langa Casino, loc ce a fost repede ocupat de activistii de partid, pentru oranizarea unei mese pentru sefii filialelor.
Ca de obicei, lume la geamuri, bucuroasa ca vede sustinatori de ai lui Basescu.  S-au intors acasa pe la ora 22 🙂 Nu de alta dar i-am intalnit si pe A2 🙂

Mai jos poze 🙂
miting 2

miting 3

miting 4

miting 5

Piticu.ro in reportaj de la fata locului 😉

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply