Convertor Video

Convertor Video: cum iei filmele de pe YouTube si le transformi in avi.

Am gasit un super convertor video. Adica … iei filmele de pe YouTube sau ce alt site cu flash player mai exista si le transformi in avi, bineinteles le folosesti mai departe la alte nevoi d-ale tale.

Drept urmare se implica procedura: Pentru a lua filmele de pe YouTube se folosesc diverse pluginuri de firefox, eu le recomand pentru ca sunt mai bune decat orice alte programele instalate pe calculator. Eu folosesc video downloader si media pirate.

Deci am luat materialul video, il redenumesc in .flv (solutiile de luat de pe net nu stiu sa mi-l dea in formatul final). Si acuma il am in format .flv. Teoretic daca ii atasez un flash player la fel ca cele de pe siturile de video pot sa il folosesc si eu embed pe o pagina de web. Dar daca vreau sa fac si altceva cu fisierul ala, nici un program video nu stie sa lucreze cu .flv, sau nu lucreaza asa cum ar trebui, astfel incat … e nevoie sa il transform in avi.

Pentru asta am gasit o solutie ce eu o implementasem deja, dar pagina asta transforma orice in orice.
Asa incat www.piticu.ro/video

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: