Cum faci din tantar armasar

Nu e de ajuns ca acum doua zile a vuit presa de stiri luate cu copy paste si neverificate, nu e de ajuns ca duminica un mesaj de tip spam a fost interpretat ca stire si publicat ca atare, pentru ca ne-am obisnuit si de altfel continuam.

Se da un comment pe blogul lui zoso. La commentul ala reactionez eu, cunoscand persoana, caracterul si asteptand acea reactie ca sa pot sa imi dau seama daca a scris-o persoana respectiva sau nu. Bineinteles pe un blog poate comenta oricine in numele oricui. Asa cum si pe mine ma citeste Basescu, dar comenteaza altcineva in numele sau.
Vorbeam de un comentariu. Eh … comentariul asta a ajuns prim articol pe primul blog jurnalistic al patriei (cum l-ar denumi unii), preluat, comentat, din trei randuri facute douazeci.
Nu am vazut un punct de vedere al lui Huidu, nu am vazut un punct de vedere al producatorului emisiunii, al lui Gainusa macar. Nu … e doar un copy si paste. Iar mai departe … vor fi reactii.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “Cum faci din tantar armasar

Leave a Reply

%d bloggers like this: