Cum sa dai cu bolovanu in parbriz

In seara asta eram misto … la Misto si mancam o ciorba buna, asteptand friptura.

Eh … la un moment dat, cum eram langa geam, aud un buuf … si alarma unei masini.
Ma uit pe geam, masini parcate pe toata strada, una din ele un pic, cu doua roti pe trotuar. Ei bine, Clio asta despre care e vorba avea un ditamai bolovanul in parbriz.
Trecand peste momentele de uimire si panica, masina fiind parcata in fata restaurantului, am vazut doi oameni care au venit langa noi la geam, s-au uitat pe geam si au fugit afara. Am zis, e clar, cineva a aruncat de sus un bolovan pe o masina care nu era parcata corespunzator si urca pe parbriz. Au coborat un tip si o fata. Oameni de bine, imbracati frumos, curati, albi la piele. Intre timp langa ei a aparut o alta femeie care a luat piatra de pe parbriz si a aruncat-o in iarba. Parbrizul nu s-a spart, doar s-a crapat, insa s-a distrus stergatorul.
Dupa un minut a aparut un individ scandalagiu, tuciuriu, cu un copil dupa el, care facea galagie si gesticula. Pana la urma am inteles ca individul asta a dat cu bolovanul in parbrizul femeii, a facut cativa pasi si s-a intors inapoi sa se certe cu astia ca de ce au parcat masina cum au parcat-o.
Femeia s-a simtit, s-a urcat la volan si a plecat. Nu am apucat sa vad daca s-a mai intors, sau daca a parcat in alta parte.

Comportament de Bucuresti!

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: