De ce are succes blogul lui Tolontan

Pentru ca oricine care intra pe  gsp.ro vede cum sunt reclame la blogurile astora. Pentru ca oricine se gandeste vai … cum poate sa scrie un “mare jurnalist”, Catalin Tolontan. Pentru ca el scrie mult mai prost decat oricare dintre noi. Si nici macar nu are atatea surse, si pentru ca … el lucreaza la gsp.

Uite ce instantaneu am prins azi pe blogul lui Tolo. Hai sa va injur si eu … asta v-ar face sa va simtiti mai bine nu? Si eventual sa imi veniti cu vizitatori aici. Huh … mi-e sila de oameni ca astia.
tolontan.gif

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

2 thoughts on “De ce are succes blogul lui Tolontan

  1. Habar nu am de ce are succes blogul lui Tolontan. Habar n-am de ce au succes blogurile în general. La televizor auzi toată ziua despre formatorii de opinie, despre… În fine, inteleg, blogării sunt persoane cu personalitate si care, ma rog, sa zicem ca dau pe afara, ca au ceva de spus. Dar cititorii, consumatorii de bloguri ce nu au? Refuz sa cred ca nu au si ei parerile lor, ca nu tin cu Basescu sau cu Tariceanu. Sau ca nu au ceva mai bun de facut. Asa ca, revenind, habar n-am, dar sper sa aflu.

Leave a Reply

%d bloggers like this: