De zi cu zi

Astea sunt imagini din fiecare zi, astea sunt lucruri ce se intampla in fiecare zi.

1483447517 853ceaaf34

Nu e nici o problema. De ce credeti ca ar putea fi vreo problema? E ceva normal sa ne inghesuim ca vitele care trebuie sa intre intr-un staul. E ceva normal ca sa zicem, pai … asta e … sa ne resemnam si sa mergem mai departe. E ceva normal ca nimeni sa nu faca nici o reclamatie.

Eu nu stiu Bucurestiul de dinainte de 1989, dar, ma gandesc, ca erau tot atat de multi locuitori, insa parca mai fricosi, mai ordonati si mai linistiti. Acuma mai rau …

Si ce sens are sa umbli cu pistolul la brau? Nu e vremea lui Vladimirescu acum. Atunci acelasi sens il are faptul ca stai singur in masina si mori acolo, in trafic.

Si nu, ma scuzati, putem sa ne luam de administratia locala, sa scriem articole fantastice despre ce vrem de la administratia locala, sa trimitem tagul peste tot si sa ne bagam picioarele. Oricum suntem bloggeri, de ce am rezolva noi ceva? 

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: