despre ce nu se vorbeste pe internet

Anca m-a lovit cu? o interbare adineauri. Cica, despre ce nu se vorbeste despre internet? Despre politica se vorbeste, social, fotbal, masini, femei, viatza, lifestyle se vorbeste. Dar despre ce nu se vorbeste?

La care eu am reusit sa zic … 70% sigur ca nu mai exista subiect care sa nu fie acoperit de catre internet.

Adica… ma uit la mine… acum vreo 4 ani … la ora asta, stateam si ma uitam la stirile sportive de la Protv, asteptand sa inceapa filmul … de fapt asta fac si acum … numai ca televizorul e undeva in background … asa cum era si acum 4 ani … insa acum am laptopul in bratze.
Acum 4 ani …?? nu aveam calculatorul in bratze, ca oricum era prea mare, si asteptam sa vina ora 22 ca sa pot sa intru pe net la tarife mici. Sau, acum 4 ani era deja retea de cartier, RDS-Link … si multe … ahhh deci … ne intoarcem cu mai mult in timp … 6 ani ? …. Neahhh … atunci stateam pe net la sala … si eram deja la sala de net, asteptand sa inceapa orele de pachete de noapte … deci … si mai in urma … ? cat?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

3 thoughts on “despre ce nu se vorbeste pe internet

  1. Acum un an eram cu ochii-n monitor…pe messenger, redescoperind pl?cerea de a comunica sau a flirta, in vreme ce acum 2 -3 ani eram mult mai entuziasmat? s? stau cu fetele din c?m

Leave a Reply