#EnduroWildDirt, Brasov, zapada.

#EnduroWildDirt, Brasov, zapada.

Dupa evenimentele de vara, cu soare mare, plaja si alte nebunii, a venit toamna, iar acum incepe adevarata distractie. #EnduroWildDirt se intampla weekendul asta la Brasov, la halele Fabricii Roman. Si cand spunem enduro, nu ne gandim la altceva decat la acea distractie adevarata cu motociclete, noroi si efecte speciale.

albergoni

Il vom avea la Brasov si pe Simone Albergoni, dublu campion mondial cu nationala Italiei. Simone a urcat de 80 de ori pe podiumurile campionatelor mondiale de enduro si a obtinut primul titlu de campion mondial la 20 de ani. Si pe langa aceasta vom putea sa ne imprietenim cu toata comunitatea de enduro din Romania.

 

Iar seara, ca de obicei, vom avea o mega petrecere. Vom avea #partyendurance. Asta pentru cei care au rezistat zilei si pentru cei care trebuie sa reziste si noptii. Petrecere cu Desperados, cu tot ceea ne ofera neconventionalul loc de la Fabrica Roman. Si, care e rezistenta ta la party? Vii la Brasov cu noi?

Poster_WildDirt_Party

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply