how lame …

Cat de LAME sa fii (nu am traducere in romana), incat sa te duci la Universitate, cu prietena si cu laptopul … sa stai pe banca, cu laptopul in brate si sa stai pe net, ignorand fata?

Am trecut pe langa ei, am ras … am urcat pe motoare, cu prietena si cu laptopul, pe care nu l-am deschis, am baut bere, m-am intors inapoi … erau tot acolo. Tipa deja se plictisise. I-am privit cu compasiune. N-am incercat sa le adresez nici un cuvant pentru ca … el era rupt de realitate si m-am temut ca va reactiona ciudat.

Insa … dude … FUTE-O. Daca vrei net … hai la mine, iti dau eu net gratis cat vrei, insa fute-o. Nu sta la Universitate pe net … 2 ore jumate cat te tine bateria.

Iar daca zici ca nu stateai pentru asta, cat de idiot sa fii incat sa stai la univeristate pe banca cu un FujitsuSiemens Amilo nou nout? Cu prietena blonda, trista, alaturi …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply