Idiocracy – se intampla la Guvern

Guvernul Romaniei a avut azi urmatoarea pancarta agatata de pupitrul de unde se vorbeste.

reclama-guv.jpg

Impreun@ din 1957 . Asta e reclama la ce ? la ROM?
Adica Guvernul Romaniei e powered by ROM? ROM fiind napolitanele alea cu rom. Reclamele alea cu imperialismul .
Nu, ca astea sunt din 1964. Atunci la ce? Ca parca atunci era ditamai comunismul si nici nu exista caracterul @. 🙂

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Idiocracy – se intampla la Guvern

  1. impreuna din 1950 ? :)) Guvernul powered by UE. Si iar ma gandesc ca Uniunea Europeana parca ne tine de mila, iar noi ne lipim abdtibilde cu UE pe masina ca sa arate mai bine si ca sa ne dam europeni.

  2. de fapt, ce anume gasiti jenant/jenibil? ca nu mi-e clar. logo-ul ‘impreuna din 1957’ spune ca s-au facut 50 de ani de la semnarea tratatelor de la roma, alea care au constituit ue-ul de azi. era normal sa se faca referire la acest moment si nu altul, chiar daca unii au aderat mai tarziu. deci, ce este jenibil in asta?

  3. @ nancy.
    in original, care spunea “togehther since 1957”, creatorul logo-ului, un polonez parca, a vrut sa foloseasca caractere din mai multe limbi europene. si toata povestea asta, si faptul ca inscriptia e in mai multe culori, vrea sa semnifice diversitatea ue. al carui slogan (sau ma rog, unul dintre ele) este tocmai “unitate prin diversitate”.

  4. De-a dreptul… pur si simplu. Stiu ca e un comment aiurea, dar alta reactie nu pot sa am. Oare ce vom putea admira maine? Alta dovada a purei idiotenii si vastului pupincurism ?

Leave a Reply