In other news

Azi i-am ars un pumn in fata si am tipat la un individ care se grabea sa se urce in metrou pana cand eu sa pot sa ies din tren. Puii mei, doar e scris pe fiecare 10 metri ca odata oprit metroul in statie intai se coboara, iar apoi se urca.

Azi am zgariat din spate pana in fata o masina argintie, in Piata Victoriei, pentru simpul motiv ca era parcata in mijlocul trotuarului si nu aveam pe unde sa trec. Nu agreez genul asta de comportament, dar, nu in Victoriei, nu cand sunt nervos si grabit. Nah cadou … sa mai incerci acum sa o vinzi!! Aviz celor care parcheaza masinile in statiile de autobuz din Tineretului. Dimineata sunt la fel de activ.

Am primit instiintare de la electrica ca imi taie curentul, pentru ca individa care incaseaza factura, imi pune afise in ziua in care vine sa ia banii, de unde sa stiu eu ca ea vine si mai ales cand.

In antiteza cu mine e Andressa
. Ma duc sa imi fac pantofii…

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

5 thoughts on “In other news

  1. de-acum o sa-mi tin masina departe de tine 🙂
    ai observat ca nu mai parchez in fata la maxim…

    (ce masina era? cu ce ai zgariat-o? cat timp ti-a luat? de ce erai nervos si grabit?)

Leave a Reply

%d bloggers like this: