Invitatie la BECK’sperience

Trenul Beck’sperience – o superpetrecere care spune NU conventionalului!

Pe 29 octombrie, Beck’s organizeaza un  super party nu în club, nu pe strada, ci în tren! Beck’sperience Train va pune o noapte întreagă muzica la putere maximă, fără oprire, pe şine. Te aşteaptă muzică la maxim timp de 6 ore, un tren cu 11 vagoane care fac concurenţă şi celor mai tari cluburi, 2 scene şi multi de kilometri de distracţie. Line-up: Les Elephants Bizarres, Şuie Paparude,  DJ Vika Jigulina, DJ Christian Green şi DJ Gojira.

Cum poti sa fii in Trenul Beck’sperience? Doar 300 de invitaţii pentru 2 persoane sunt puse la bătaie. Înscrierea pentru petrecerea Beck’sperience Train se poate face până pe 26 octombrie la miezul nopţii. Ce trebuie să faci? Anunță-ţi prietenii, luaţi-vă câte un Beck’s, intraţi pe www.becks.ro şi introduceţi codul unic de pe tichetele Beck’s participante la promoţia Beck’sperience Train. Zilnic se castiga invitatii si alte premii misto. Detalii si pe pagina de facebook a evenimentului  facebook.com/becksperience.romania

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: