Invitatie la discutie de la blogzone

Astia de la blogzone.ro, de capul lor, s-au apucat sa faca o revista a presei blogurilor. Ceea ce e bine zic eu. Partea ciudata e ca e de capul lor. Partea ciudata e ca …. nimeni dintre bloggeri nu-i cunoaste.
Luand-o altfel, la Activ FM se vorbeste despre bloguri in fiecare zi a saptamanii si acolo intra in direct prin telefon bloggeri. Asa cum am fost si eu si cum voi mai fi si altii. Diferenta intre blogzone si Activ FM e ca, Alin de la radio … m-a sunat pe mine, m-a rugat sa il pun in legatura cu niste oameni, si exact asta am facut. Iar oamenii, bloggerii au acceptat si asa … uite cum se aud blogurile lor pe radio.

Pentru cei de la blogzone, sa intelegeti o chestie. Nimeni nu e impotriva faptului ca voi faceti ce faceti, insa … e deranjanta modalitatea si atitudinea voastra. Ce ati scris voi in mailul ala, era ok, insa n-ar fi fost mai bine ca asta sa fie facuta mai  inainte, mai ales … intr-un mod mai personal?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

4 thoughts on “Invitatie la discutie de la blogzone

Leave a Reply