Draga Vecina

Din episoadele anterioare:
Vecinii de la 69 si-au cumparat garsoniera
Party la mine
Dedicatii
Bucuresti, orasul in care mori si nu stie nimeni
Indiferenta

Ieri am primit un telefon de la proprietar, cum ca sambata iar as fi dat party la mine. Da … sambata am dat party, dar nu acasa, in alta parte, la munca … si de acolo am plecat la 2 noaptea. Bine, cand am ajuns acasa, auzeam eu muzica tare tare din bloc, de undeva de la etajul 3 si din casa se auzea ceva. Mi-a placut, era BUG, nu erau manele.
Am stat un pic si m-am culcat. Probabil vecina no mai fi chemat politia cand a auzit ca ma inteleg cu ei. As fi vrut sa ma trezeasca aia din somn. N-am avut ocazia asta.

Respectiv eu sambata am dat party … fara sa fiu acasa. Cu lumina stinsa, bineinteles.
Partea cea mai ciudata e ca … eu vorbesc cu ea pe scara, ne salutam, ne vorbim despre probleme din bloc si alte tampenii de genul asta, iar pe la spate, pe fatza, ma cobeste. Iar … daca eu as pleca de aici, pai … ultimele doua zile va avea numai muzica … si i-as ura sa vina niste manelisti in schimb.
In alta ordine de idei, mi s-a recomandat sa umblu cu pistolul mai la vedere, poate se sesizeaza.

Ovidiu, draga vecin, da-te si tu cu parerea. Eventual vorbeste si tu cu stewardesa. Desi … stai linistit ca nici tie nu iti va zice nimic despre mine.
Continuarea in episodul urmator.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Draga Vecina

  1. Iti zic si eu povestea mea cu noii mei vecini de sub ap. meu… “Noi” in sensul ca stau eu de-aproape 2 luni in bloc, in schimb ei sunt de aceeasi varsta cu blocul imbulinat. Sunt batrani si necajiti de faptul ca li se infunda sifonul din cauza noastra… M-au disperat in weekend… Au venit din ora in ora la noi sa ne spuna sa nu folosim apa la baie… Sub ce forma?? Fiti atenti… Spalati-va si voi in lighean! Si pe dinti?? – intrebam noi.. Si pe dinti! Deci… Alte metode mai civilizate nu stiau… Tipau cat ii tineau beregatele alea ofilite!! Aseara cand m-am intors de la munci, le-am cerut permisiunea sa ma spal… si ghiciti cum au inceput negociera: “trebuie sa platiti jumatate din reparatie ca s-a infundat si din vina voastra”!! Sa nu-ti vina sa-i spanzuri?!!! Atunci le-am dat m**e!!! Dupa care s-au linistit, subit! Concluzie: nu trebuie sa fii civilizat si sa comunici cu vechea si imbulinata generatie…. decat prin semne!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: