Ipocrizia romaneasca, in barca tras de … sclavii pompieri

Ipocrizia  romaneasca, in barca tras de … sclavii pompieri

Am tot evitat sa scriu de politicieni. O data pentru ca au fost sarbatorile si au fost linistite, daca nu am bagat in seama toate incercarile acestora de a iesi in evidenta. Si a doua oara pentru ca nu merita. Daca nu va uitati inca la House of Cards, va recomand sa va apucati de acest serial. Veti intelege lucruri ce vi se par absurde acum la tv. Mai ales ce inseamna o emisiune de tip talk-show si cum se spun acolo cuvintele care se spun.

Si ca romanul sa fie maxim de ipocrit, avem astazi aceste poze, care daca nu vor face inconjurul lumii, ar trebui sa fie asemanate cu aceasta poza.

10153201_10202501603358749_8943874329605642933_n

Si totusi, diferenta e ca la coreeni, nenea ala merge pe mare. La noi, nenea asta merge pe uscat. Sau ma rog, intr-o baltoaca din mijlocul unui sat. Si ca ipocrizia sa fie maxima, desi balta avea 15 centimetri. Ca sa fie pozat in mijlocul ei si ca sa se plimbe prin ea, s-a suit intr-o barca si a fost tras de pompieri.

In jurul sau jurnalistii, pompierii si toti erau in apa pana putin peste glezne. Ce se intampla la orice ploaie de aici. Si atat.

Dar imaginile vorbesc de la sine.

 

Mi-e sila e un cuvant prea impresionant. Ma e greu sa stai pe margine? Sau macat sa stai ca toata lumea in apa. Nu in caleasca tras de sclavi. WTF?

Sursa foto:siteul guvernului

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply