L A M E

Dan Andronic mi-a tras-o aseara fiind foarte atent intr-un moment in care eu m-am exprimat gresit. Sincer nu-mi amintesc foarte exact ce am vrut sa spun de a iesit chestia asta. Dar, s-a inteleg gresit ca eu as vrea sa reprezint toata blogosfera. Mai bine intru in politica si dorm in parlament, ca e cam acelasi lucru.
Zoso a fost acid aseara, dar … cum trebuia sa fie? El asa e default si da bine.

Azi, au aparut reactii.

Nu au aparut reactii din partea presei, dar … despre asta voi vorbi in alt articol, in schimb am avut reactii din partea lui Nastase si a lui Chiliman, care … au fost mai mult decat entuziasmati de cele intamplate aseara.

In schimb, au aparut reactii din partea celorlalti bloggeri. Reactii negative, fara sens, ipocrite si idioate.
De ce? Pentru ca n-au fost ei cei care au pus intrebarile, pentru ca atunci cand au pus intrebarile n-au primit raspunsul pe care il asteptau, pentru ca … n-au apucat sa se manifeste …. stii … sunt si eu aici … eu eu eu (romanescul de la “me me me me … pick meee “).

Nu asa se face. Nu acuzi pe cineva atat timp cat tu n-ai avut ceva mai bun de spus, nu zici despre unul sau altul ca au pus intrebarile alea daca tu … nu vii si spui ceva interesant. Si … la naiba n-a fost o discutie politizata sau manipulata numai de noi, n-am venit cu intrebarile de acasa, nici macar nu m-am pregatit pentru chestia aia. N-am apucat sa citesc nici unul din bloguri, asta pentru simplul motiv ca nu era nevoie. Mi-am dat seama pe parcurs cu cine am de a face, mai ales n-am venit cu nici o prejudecata sau idee preconceputa.

Asa ca … tzipa cat vrei, dar argumenteaza. Eu am gresit pentru ca am zis ce … eu am gresit pentru ca trebuia sa zic asa si nu am zis decat …

Dar … atat timp cat aceste discutii nu exista …. nu pot decat sa zic LAME. Da … si nu dau linkuri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply