La banci

Am fost azi pe la banci. Bineinteles, nu ca sa iau bani ci ca sa dau (daca cunoasteti oameni care iau bani de la banci sa-mi ziceti ca sa organizam un atac bal mascat :P).
M-am mirat de cat de gol era, pustiu, nimeni. Doar paznicul si cate vreun alt ratacit care se ducea sa plateasca cate o chestie. Fata de luna trecuta cand se specula cursul valutar si stateam la cozi la casierie, iar pe langa mine erau indivizi care faceau tranzactii de zeci de mii de euro, acum am rezolvat totul in 3 minute.

Intre timp am trecut si pe la un ING si mi-am luat de acolo cardul. Acolo era o persoana care, culmea, isi facea un credit, iar managerul cauta disperat pe cineva sa angajeze. Btw intereseaza pe cineva contul meu de ING, nu ca eu l-as cunoaste? 🙂 Btw, stiati ca saptamana trecuta parca ING  a avut o campanie pe Yahoo! Messenger prin care daca aplicai pentru un card de debit prin bannerul de pe Yahoo! Messenger primeati 75 de lei din partea bancii pentru a ii cheltui asa cum doriti?  Eu am aflat azi de la tipa de la banca care ma intreba daca acolo am aplicat si n-a stiut sa-mi spuna daca sunt oameni care au avut vreun card de ridicat. Halal promovare, sau aia 75 de lei erau in niste limite. 🙂

La intoarcere am vazut o faza pe care nici in filme nu cred ca s-au gandit sa o produca. Un logan de politie (din asta de 11.000 de euro), cu girofarurile functionale si cu avariile aprinse a taiat pe contrasens intersectia de la Arcul de Triumf, a sarit bordura din statia de autobuz de la Parcul Herastrau si s-a  oprit milimetric la portile de intrare in parc. Politistii alergau o femeie cu un copil in brate, femeia a scapat de politisti intrand in fuga in parc. Masina de politie a dat inapoi, a incercat sa intre prin stanga gardului, n-a avut loc, a dat inapoi si a incercat prin dreapta gardului prin niste hartoape sa intre in parc (pentru cei care vor sa stie pe unde se intra cu masina in Herastrau, pe la intrarea de la Arcul de Triumf in dreapta gardului). Intre timp femeia cu copilul in brate fugea in parc, masina de politie dupa ea. Politistii nu s-au dat jos din masina, fugeau cu masina in parc dupa femeie.

Daca va intrebati cat de repede poate fugi o femeie cu un copil in brate … stati ca urmeaza.

Intre timp a plecat autobuzul in care eram din statie si toata lumea se uita printre copaci ca sa vada ce se intampla cu masina de politie, cu femeia si cu copilul. La jumatatea lui Kiseleff s-a blocat traficul, drept urmare a trebuit sa asteptam in autobuz pana cand ajunge in statia de la Muzeul Satului ca sa coboram si sa mergem pe jos sa ajungem inaintea autobuzului. Cobor din autobuz si merg lejer pe trotuar (din fericire au rezolvat si nu mai vin masini aiurea), cand dupa intrarea din Herastrau de la H, imi apare de undeva din dreapta femeia cu copilul in brate, fugind inspre o masina oprita pe avarii de pe strada. Din masina se da jos un copil, care ii cere ceva, in timp ce femeia se cearta cu celelalte persoane din masina. Dupa aceasta femeia se suie in masina si pleaca mai departe.

A fost peste puterile mele sa inteleg unde a ajuns masina aia de politie in parc, ce s-a intamplat cu politistii, cum a ajuns femeia asa de repede dintr-un capat in celalalt al parcului si de ce dracu platim noi politistii astia cu loganuri daca ei incercand sa opreasca o persoana nu s-ar da jos din masina aia nici pentru 2 metri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: