La ce folosesti o tableta?

Eu n-am gasit o utilitate la iPad decat dimineata cand ma trezesc si am chef sa mai motzai in pat. Il iau de sub pat si ma uit pe timeline, pe mailuri pe facebook si asa mai departe sau pe WC. In masina e chiar interesant de folosit, daca ar putea sa fie folosit si pe post de volan ar fi fost chiar misto. Si cam atat.

Daca e ca intr-o sedinta sa te duci cu ipadul ca sa iti notezi tampenii e ca si cum ai fi prea smecher ca sa nu vii cu laptopul si sa nu folosesti ambele maini la tastat. Daca vii sa citesti de pe iPad e ca si cum ai fi prea arogant ca sa nu folosesti un ppt.
Iar acasa merita un angry birds pe el in pat spre disperarea femeii de langa tine sau spre disperarea ta ca ea nu iti acorda atentie. In rest … vin si eu si intreb, la ce sa folosesti o tableta?

Am zis de ipad, ca toata lumea se lauda ca ar avea unul, dar nu ma mir nici de Blackberry Playbook (care are un display fenomenal), dar nu are aplicatii dezvoltate pentru tableta. In comparatie nici tabletele cu android 3.0 nu sunt cine stie ce, chiar daca hardware ar fi suficient de dragute, dar aplicatiile acum o luna erau inca defective, avand crash-uri si error reporting suficient de multe incat sa te irite.

Poza via Dan.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: