Mai dam o sansa: nokia N96

Azi la netcamp voi mai testa inca un telefon sa vad daca renunt la batranul si mult prea folositul meu nokia 3200.

Pentru cei care ma stiu, am un telefon nokia 3200 de vreo 4 ani. Telefonul asta a baut tot ce se poate in materie de bauturi alcoolice (da si absinth), a cazut prin toate locurile posibile si imposibile, chiar si in mare sau la munte pe stanci, a zburat prin mijlocul strazii printre masini … a facut tot ce se putea. Il pastrez pentru ca are semnal bun, pentru ca are GPRS, pentru ca are singurul bluetooth care imi merge pe orice sistem si o groaza de chestii … sa nu-l mai laud. Ah si pentru ca pot sa arunc cu el si sa nu pateasca nimic 🙂

Azi il voi compara cu nokia N96, sa vad de ce e mai bun 3G-ul, daca o fi mai bun, sau ce ma intereseaza pe mine o poza de 5 megapixeli daca la intuneric o face la fel ca cea de pe telefonul meu. Sau cum sa ma bucur de un telefon super performant, daca imi scapa o daca pe scari si se alege praful, atunci de ce sa nu fie mai bun ce am eu.  (pe site scrie ca are 16 GB, eu nu cred asta pana nu vad)

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply