#netcamp 2

Sunt la netcamp

Pe scurt ce s-a intamplat azi:

Dimineata un tip a venit si ne-a prezentat firefox si cat de misto este el. Hellooo … we’re an 10 milion internet users country, we know any browser on the market.

Apoi Manac a venit si a zis ca la anul va fi apocalipsa internetului romanesc si ca va trebui sa ne gasim alte joburi. Mai mult decat atat, sa uitam dracu inovatiile pe care voriam sa le aducem pietei si sa ne axam doar pe vanzare, continut si sa ne indreptam spre ce vrea piata (WTF?). Cred ca`s prea multi care il aud pe Fusu, sau doar s-au obisnuit sa stea linistiti si sa curga banii.

Bobby Voicu e singurul fericit din cauza crizei financiare. Mai ales ca in aceste momente se intampla sa poti lansa proiecte mici si noi, inovatoare, proiecte pe care marile corporatii nu si le vor putea asuma.

Pozele le vedeti pe twitterul meu, filmele cand le voi fi scos de pe telefonul asta. Si update-uri in timp real pe twitter.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply