mancatori de publicitate

Mancam publicitate pe paine. O arata asta cele 12 minute de publicitate pe ora de pe fiecare post de televiziune.
mancatori-de-publicitate.jpg
Si cum atunci cand intervine un moment publicitar pe un post de televiziune, schimbam imediat pe altul, in speranta ca acolo e altceva … si iar nimerim la publicitate. Speram sa se termine, dar iar nimerim publicitate. De data asta nu acasa, ci in oras, afara, in centru, pe pereti, pe blocuri, pe stalpi, te loveste in fatza, trebuie sa o iei in mana … si mai multe. Reclama trebuie sa o iei in mana, vezi aia care impart pliante in oras.

Adevarul e ca atunci cand apare o reclama buna o preia toata lumea. Pe sepci, tricouri, plase, mape si toate materialele pe care se poate imprima ceva.
De aici pana la a avea avatar la yahoo cu o reclama nu e mare distanta. Si nici in alte locuri. Blogurile sunt pline de reclame care se vad pe youtube si alte situri de hostat filme. Toate paginile de net care sunt in reteaua boom, iti umplu fereastra de flashuri. Si nu numai.

Pana una alta, pofta buna la digerat … printuri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: