SPAM !

dsc00003.JPG

Oradeanul primeste spam. Dupa cum se vede in poza de mai sus. Cert e ca si eu primesc destul spam, dar am filtre mai bune, de genul interfon si vecini care se uita periodic in cutia mea postala sa vada daca nu cumva exista ceva ce i-ar putea interesa pe acolo. Cert e ca imi curata aproape tot, mai putin facturile de la telefoane. Hmmm, daca ar stii cat imi vin facturile :D).

Partea a doua a lucrurilor e ca modul asta de promovat e chiar idiot si tampit. Si e identic spam. Adica primesti in cutia postala ( care se traduce tot mail ), reclame nesolicitate de la firme nesolicitate. Nici nu le-as putea numi newsletter, ca suna aiurea. Macar de ar fi un rss feed la presa din .ro.

Singurul lucru interesant din tot spamul asta a fost un LCD Samsung de 19” Wide HD-ready, la 1.500 de lei. Pe care am zis ca il cumpar, probabil de Craciun. In rest, click dreapta, add to junk mail, send to trash. … in cutia de imprimanta de pe jos care strange periodic toate spamurile.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “SPAM !

Leave a Reply

%d bloggers like this: