Manly Party cu fotbal

Cine a adus fetele pe terenul de fotbal, a facut un lucru bun. De fapt sa sustina echipele acolo, dar si pe cei care sustin echipele de fotbal. Aseara am fost la o vizionare de fotbal in grup, in sistem HD, pe Dolce Sport HD (dar cu astia voi da de pamant imediat), organizata de Manly.ro

Dar pentru ca fotbalul e pentru baieti, nu-i asa,  n-am prea avut fete la meci. Adica una era sa avem acolo fete unde sa le explicam ca uite, ala e ofsaid, ala e cartonas, ala a faultat si asa mai departe. N-am avut decat pungi de testosteron care tineau cu o echipa sau alta, iar noi intre noi nu ne puteam manifesta atat de periculos.  Bineinteles ca eu m-am bucurat la fiecare gol, pentru ca n-am putut sa stau deoparte si sa aleg intre unii sau altii. Si cum nu se pot da doua goluri in acelasi timp, e normal, te bucuri intai pentru o echipa, apoi pentru alta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply