Manly Party cu fotbal

Cine a adus fetele pe terenul de fotbal, a facut un lucru bun. De fapt sa sustina echipele acolo, dar si pe cei care sustin echipele de fotbal. Aseara am fost la o vizionare de fotbal in grup, in sistem HD, pe Dolce Sport HD (dar cu astia voi da de pamant imediat), organizata de Manly.ro

Dar pentru ca fotbalul e pentru baieti, nu-i asa,  n-am prea avut fete la meci. Adica una era sa avem acolo fete unde sa le explicam ca uite, ala e ofsaid, ala e cartonas, ala a faultat si asa mai departe. N-am avut decat pungi de testosteron care tineau cu o echipa sau alta, iar noi intre noi nu ne puteam manifesta atat de periculos.  Bineinteles ca eu m-am bucurat la fiecare gol, pentru ca n-am putut sa stau deoparte si sa aleg intre unii sau altii. Si cum nu se pot da doua goluri in acelasi timp, e normal, te bucuri intai pentru o echipa, apoi pentru alta.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: