Marketing online la alt nivel

Astept cu nerabdare ca marketingul online din Romania sa se mute la alt nivel. Adica la nivelul in care, eu nu vreau sa ma duc la magazin sa stau la cozi interminabile, ci sa cumpar de acasa linistit pe net. Eventual sa imi si vina produsul acasa. Pana una alta, se fac pasi mici, dar draguti. Am zis draguti ca mai apare cate un site aratos si bun pentru astfel de lucruri.

In schimb eu citesc cam tot ce se intampla prin internet folosind RSS-ul. Drept urmare, e mai simplu sa vad pe un feed RSS ca apare o chestie noua decat sa stau sa intru in fiecare zi pe cate o pagina web. Asa incat, aflu tot si clickuiesc doar pe ce ma intereseaza.


Azi am gazit zoop. Un nume haios de magazin online, ce se diferentiaza total fata de orice alte magazine online. Nu trebuie sa te inregistrezi ca sa cumperi la ei, iar produsele iti vin acasa in 48 de ore prin curier rapid. Adica … nici macar nu trebuie sa ma deplasez pana la magazin.
Partea misto e ca, la magazinul asta, vad si cat mai e valabil produsul zilei pe site, deci daca nu vreau sa cumpar acum, peste 13 ore stiu sa ma uit sa vad ce mai apare. Sau primesc pe RSS.

Iote ca oradeanul nu e singurul din oradea pe net si s-au luat si altii dupa modelul sau 😉

http://www.zoop.ro/

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

%d bloggers like this: