Mediafax 2.0 copie dupa Realitatea.net

Prima data vreau si eu sa stiu cand s-a lansat noul mediafax.ro ca mie imi deschide tot situl vechi. Bine, hai sa trecem peste vechea problema care spune clar, nu schimbi un server cu totul cand relansezi un site ca nu ti se propaga DNS-ul, respectiv ai o lansare varza. Dar, ei este IT-ul nu noi. Drept urmare, mie mi se deschide tot mediafax-ul vechi.

766656663 1fbe9548e1 o

Hai sa ne chinuim sa refreshuim, sa curatam dns, eventual sa schimbam tzava de net ca, poate … poate o sa vad si eu noul site. Si ce sa vad acolo, o realitatea.net web 2.0 numai ca pe alb. In rest identica. La 5 asemanari identice m-am saturat sa le mai compar. Mi se pare deja nesimtit de mult. Dar sa le luam la mana comparand pozele urmatoare.

767519710 ec47f1300b o vs 767520812 6fd6182870 o

1. Aceeasi stire de headline, oare cine a nascocit tabelul / div-ul cum vreti sa ii ziceti voi cu prima stire in chenar separata de restul (vali cumva?) ?
2. Categoriile, daca nu sunt in aceeasi ordine, macar de ar fi fost si in alta parte, nu exact si tot la fel de mari. Nu? Desi … tot politic e prima. Si oare de unde au copiat?
3. Interactivitatea pe site, fii reporter vs. Tu faci Realitatea.
4. Partea de video. De ce dracu or fi gandit-o cineva ca ar da bine sub partea de interactivitate? Ntz ntz ntz … Vali tu cum n-ai stiut ca va veni mediafax-ul si va face un site exact ca tine, cum de ai pus video acolo?
5. Logo dupa care leaderboard-ul. Pai … de ce in toate celelalte site-uri sunt asezate altfel?! Tocmai ca sa nu copieze, sau ca sa nu semene?

Si daca tot nu v-ati convins … hai sa suprapunem.

767522710 138b0fc132 o

Uff … tare greu … si … cine a avut mareata idee sa zica ca e un site frumos? Ah … sa nu uit … am citit pe un blog de la Protv, ca s-a muncit mult la situl mediafax. Cred si eu … mai ales asa … 🙂

Si ma mai intreb retoric, in locul lui Iulian si al lui Bradut, cum sa il lauzi fara sa il compari? Sau celalat site n-a fost niciodata accesat?

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply