MSI a lansat în România laptopurile cu Intel seria 13 și NVIDIA RTX 40

MSI a lansat în România laptopurile cu Intel seria 13 și NVIDIA RTX 40

MSI, producător de laptopuri de top la nivel mondial, anunță disponibilitatea în România a noii sale game de laptopuri echipate cu cele mai noi unități grafice NVIDIA GeForce RTX 40 și cu procesoare Intel® Core™ din seria HX din a 13-a generație. Cu un salt extrem de creștere a performanței și recunoașterea premiată la CES 2023, MSI împinge prin întreaga gamă de noi laptopuri vârful de performanță și de inovație.

Cele mai recente laptopuri MSI sunt echipate cu arhitectura ultra-eficientă NVIDIA Ada Lovelace, care aduce un salt calitativ în materie de performanță cu DLSS 3 bazat pe AI și permite lumi virtuale realiste cu ray tracing complet.

MSI Titan GT & Raider GE: Extreme Powerhouse

Premiatele Titan GT și Raider GE vin cu procesorul de top i9-13980HX și cu o unitate grafică până la GeForce RTX 4090 împreună cu tehnologia exclusivă MSI OverBoost Ultra, împingând astfel procesoarele și grafica la o putere totală maximă de 250W sau suportând frecvența de 5,2GHz pe 8 nuclee P, în funcție de volumul de lucru.

image 18

Pentru a prezenta aceste performanțe incredibile, Titan GT și Raider GE vin cu un ecran de clasă mondială. Titan GT este echipat cu primul afișaj din lume Mini LED 4K/144Hz, cu o luminozitate maximă de peste 1000 de nits, cu peste 1000 de zone de diminuare luminoasă locală, în timp ce Raider GE este echipat cu afișajul 16:10 QHD+ de 240Hz. Aceste ecrane impresionante afișează cu claritate maximă toate cadrele generate de puternica echipare hardware.

Seria Raider GE vine cu un șasiu nou cu o bară luminoasă cu matrice upgradată, cu mai mult stil și un aspect futuristic.

Seria Stealth: Elegantă și performantă în orice variantă

Premiata serie Stealth, subțire și puternică, vine acum cu o gamă completă de dimensiuni, de la 14, 15, 16, până la 17 inci. Vă prezentăm noile modele Stealth 14 Studio și Stealth 16 Studio. Ambele sunt favorizate de corpul din aliaj de magneziu-aluminiu care oferă beneficiul unui șasiu subțire și ușor. Stealth 14 Studio dispune de designul termic MSI Vapor Chamber, ceea ce îl face cel mai puternic laptop de gaming de 14 inchi. Mai mult, Stealth 16 Studio vine cu un sistem de sunet trilateral Dynaudio cu 6 difuzoare care oferă cea mai captivantă experiență de divertisment. În plus, pentru a oferi performanțe puternice, Stealth 17/16/14 Studio sunt laptopuri validate NVIDIA Studio, care îndeplinesc diferite nevoi în domeniul jocurilor și al creării de conținut.

image 19

Pentru a oferi cea mai captivantă și uimitoare experiență, Stealth 15 aduce un ecran OLED revoluționar cu rată de refresh ridicată de 240 Hz și timp de răspuns mai mic de 0,2 ms. Acesta suportă, de asemenea, un gamut de culoare DCI-P3 de 100%, permițând utilizatorilor să experimenteze următorul nivel de gaming.

Cu suita de tehnologii NVIDIA Max-Q care optimizează performanța sistemului, puterea, durata de viață a bateriei și acustica pentru o eficiență maximă, seria Stealth nu este doar fulgerător de rapidă, ci și subțire și silențioasă.

Seria Pulse & Katana: Selecție potrivită pentru orice gamer

image 20

MSI a actualizat și popularele modele de gaming din seriile Katana și Pulse la cele mai recente plăci grafice și procesoare, pentru o mai bună performanță în jocuri. Mai mult, noile dispozitive sunt acum disponibile cu design MUX. Jucătorii pot comuta cu ușurință între modul grafic hibrid sau modul grafic dedicat prin intermediul MSI Center încorporat.

Seria Creator Z: Dominați puterea de creație

Frumosul șasiu prelucrat pe CNC nu este singurul punct de atracție al seriei de creare de conținut. Și performanța seriei Creator Z este acum la un alt nivel. Cele mai recente modele Creator Z17 HX Studio & Creator Z16 HX Studio vin cu procesoarele de top din seria Intel HX din generația a 13-a și sunt, de asemenea, certificate de NVIDIA Studio. Cu designul termic Vapor Chamber Cooler, seria Creator Z devine cea mai puternică linie de laptopuri de creație de pe piață.

image 21

Pe lângă suportul pentru noul stylus MSI, premiatul MSI Pen 2 folosește cea mai recentă tehnologie MPP2.6, cu 4096 de niveluri de presiune și feedback haptic, ceea ce oferă o experiență echivalentă cu scrisul pe hârtie adevărată. În plus, puteți utiliza MSI Pen 2 și ca pe un creion tradițional pe hârtie, fără a trece la creioane reale.

Toate modelele prezentate sunt disponibile în Romania în magazinele specializate.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

One thought on “MSI a lansat în România laptopurile cu Intel seria 13 și NVIDIA RTX 40

Leave a Reply