Ne pregatim de criza?

Asta pot sa inteleg eu din ceea ce vad in magazine. La stiri toata lumea se plange ca scad vanzarile, ca scad incasarile si ca nimeni nu mai cumpara nimic din magazine. Stiri de efect de altfel, romanul cand aude ca nu se mai cumpara nimic din magazine da navala ca sa contracareze stirile negative ale marketingului prin televizor.

Altfel nu inteleg cum azi in Carrefour nu era loc de parcare, nu era un carucior liber si nici macar nu erau mese libere la restaurante. Am intrat in market, am incercat sa inaintez dincolo de case si ne-am oprit peste vreo 10 metri. Dupa care am lasat carucioarele acolo si am plecat. Era atat de aglomerat, incat mai bine venim mai tarziu decat sa stam 2 ore la cozi la casele de marcat.

Si nici macar nu sunt sarbatorile de Craciun sa zicem ca lumea cumpara acum pentru sarbatori.
Iar la asta nu ma gandesc decat la faptul ca lumea cumpara pentru a avea pe mai tarziu ceva. Sunt curios ce cumpara pentru a avea mai tarziu, ca mancarea se strica, vinul se bea, iar hainele merg o data cu vremea.

Si daca vorbeam de haine, aceeasi aglomeratie infernala era si la Palatul Copiilor, unde intr-un spatiu cel putin ciudat s-a amenajat targul de imbracaminte. In schimb aici lumea venea, se uita la haine … zicea aha, sunt frumoase, insa nu cumpara nimeni nimic. Pai cred si eu, nu scria pe niciunele Dolce & Gabbana  sau nu aveau briz birz-uri.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply