Noi suntem barbarii Europei

Noi suntem barbarii Europei

Intr-o Europa in care toata lumea se uita la diversitate, unde toata lumea imbratiseaza noile tendinte culturale, dar si pe cele stiintifice si noile tehnologii, noi suntem pata neagra de culoare. Noi suntem cei care vrem inapoi in evul mediu, noi suntem cei care nu vrem apa calda, internet si electricitate. Si tot noi ne plangem pentru asta.

Continuam sa trimitem la Eurovision trupe vechi, care au acelasi sunet al pieselor din anii 70. Si asta pentru ca organizatorii romani sunt acei inevoluati din Televiziunea Romana. Acolo, in TVR, se lucreaza dupa manual si nu se permite nici o virgula pe langa. De asta noi nu putem aduce ceva nou si inovator atunci cand chiar este nevoie de asa ceva.

Iar faptul ca Austria si-a denumit concurentul la Eurovision, drept “regina Austriei”, iar pana si prezentatoarea de la televiziunea austriaca a aparut cu barba pe ecran arata cat de deschisi sunt acestia la nou. Poate fi rau? Este rau? Nu, nu este.
1901445_846226545392509_622151208_n

Ma minuneaza cum toti romanii s-au aratat scandalizati de faptul ca baiatul ala are barba. Sau fata aia. Sincer nici nu conteaza ce e si cum e. A reusit sa vina in fata si sa exprime o parere. Iar pentru asta, absolut toata Europa l-a votat. Ba chiar si statul ultra-religios Israel. Noi suntem barbarii cu mot. Sa nu auzim de asa ceva. Chiar daca toata lumea a evoluat in acest sens.

Ma astept acum sa aruncam cu pietre cand vedem doua fete care se saruta pe strada sau doi  barbati care se tin de mana. Pentru ca noi suntem mai barbari decat stiam. Si de asta suntem cu 40 de ani in urma.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply